Made by Google 2018 geruchten: alles is Pixel

Hoewel de herfst doorway de huidige temperaturen nog ver weg lijkt, blikken we toch alvast vooruit. Dit zijn de nieuwste Made by Google 2018 geruchten.

Made by Google 2018 geruchten: alles is Pixel

Google houdt elk jaar twee grote evenementen. Rond mei is het tijd voor Google I/O, waar het bedrijf de concentration legt op vernieuwingen rond software. In de herfst vindt sinds enkele jaren het Made by Google-evenement plaats: de plek om nieuwe hardware te laten zien. Door nieuwe geruchten outpost beroepslekker Evan Blass, zetten we alle te verwachten hardware op een rijtje.

Pixel 3

Het belangrijkste onderdeel outpost Made by Google 2018 is natuurlijk de Pixel 3 en Pixel 3 XL. De geruchten rond deze smartphones gaan voornamelijk over de camera’s. Waarschijnlijk behouden de smartphones een enkele camera aan de achterkant, maar krijgen ze wel dubbele camera’s in een inkeping aan de voorkant.

Dat Google een enkele camera aan de achterkant gebruikt is niets om je zorgen over te maken. De camera in de Pixel 2 is een outpost de beste op de markt doorway de unieke program die Google gebruikt. De twee camera’s aan de voorkant worden mogelijk gebruikt voor gezichtsherkenning.

made by google 2018 geruchten

Pixel Buds

Vorig jaar introduceerde Google de Pixel Buds. Dit zijn draadloze oordopjes die in een doosje worden opgeladen. Via de dopjes bereik je makkelijk Google Assistant. Gebruik je de Pixel Buds in combinatie met de Pixel 2, dan is het tevens mogelijk om Google Translate in genuine time te gebruiken. Dat betekent dat je een gesprek met iemand voert wiens taal je niet spreekt.

Tijdens het Made by Google 2018-evenement worden nieuwe versies outpost de Pixel Buds verwacht. Het is nog niet bekend welke verbeteringen en nieuwe mogelijkheden de oordopjes krijgen.

Pixel Watch

Dit jaar is waarschijnlijk eindelijk het impulse dat Google zijn eigen smartwatch op de markt zet. Uiteraard draaiend op Wear OS, moet dit horloge laten zien wat er mogelijk is met een smartwatch. Tevens zou deze wearable een groot probleem outpost andere smartwatches oplossen: Google kan snel en soepel updates leveren.

Pixelbook 2

Het nieuwste gerucht is dat Google dit jaar met een tweede generatie Pixelbook komt. Deze opvolger voor Googles Chromebook moet kleinere schermranden krijgen en nog voor het eind outpost dit jaar worden verscheept. Waarschijnlijk kan de laptop net als de vorige Pixelbook worden gebruikt als een inscription met de bijgeleverde Pixelbook Pen.

made by google 2018 geruchten

Wat nog meer?

Er is nog genoeg ruimte voor meer nieuwe producten tijdens Made by Google 2018. Zo is het mogelijk dat het bedrijf met een nieuwe Google Home op de markt komt, of een nieuwe Daydream-bril voor practical reality.

Mocht je vergeten zijn wat Google eerder dit jaar allemaal heeft aangekondigd, dan slag je onze Google IO 2018 round-up terug. Op de hoogte blijven over de nieuwste geruchten en aankondigingen rond nieuwe Google-hardware? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees het laatste nieuws over Google

More tabs ...

Posted in
Tagged . Bookmark the permalink.
short link tablet123.com/?p=7202.